Let us entertain you!.
Vormpje Vormpje Vormpje Vormpje

Let us entertain you!

We staan dit voorjaar op de twee Nederlandse grafische evenementen in Nieuwegein (februari) en Gorinchem (maart) . Graag tonen we u op onze stand de laatste hoogstandjes in grafische afwerking, verpakking en logistiek.  

 

Op woensdag 8 februari presenteren we ons op Graficus en SignPro Benelux de Vakdag Print & Sign in Nieuwegein, waar u op een unieke manier vakgenoten en leveranciers ontmoet. Bovendien zijn er presentaties van diverse sprekers, waarbij vakinhoud en entertainment elkaar afwisselen. Naast een hartelijke ontvangst op onze stand samen met ons zusterbedrijf Hexspoor E-fulfilment, tonen we onze laatste creatieve hoogstandjes. Er is een interessant programma met prikkelende lezingen met inspirerende sprekers als trendwatcher Adjiedj Bakashttp://vakdagprintensign.nl/

Op 14, 15 & 16 maart hopen we u te ontvangen op onze stand op de Grafische Vakbeurs. Een tweejaarlijkse vakbeurs waarbij onze creatieve branche de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties presenteren en demonstreren. Tijdens de Grafische Vakbeurs is interactie tussen bezoeker en exposant heel belangrijk.

Doormiddel van een themaplein maar ook de must-see route waarbij de nieuwste ontwikkelingen in de branche aan bod komen geeft Grafische Vakbeurs de uitgelezen gelegenheid om inspiratie op te doen binnen de branche.

U kunt hierbij denken aan lezingen, workshops en demonstraties die in spelen op de actuele onderwerpen, trends en innovaties in de markt.

De veranderende markt biedt kansen en perspectief voor de toekomst.