Bindery Hexspoor to exhibit at the 2017 London Book Fair
Vormpje Vormpje Vormpje Vormpje

binderij Hexspoor op de London Book Fair 2017


Met trots kijken we er naar uit om onze nieuwste bindmogelijkheden te presenteren in Londen — de creatieve hoofdstad van de wereld. Ditmaal op de London Book Fair ligt de focus op creatieve softcover oplossingen, en nieuw in ons assortiment efficiënte hardcover mogelijkheden. Momenteel bevinden uitgevers en de grafische industrie zich in een uitdagende markt. De wereld wordt mondialer en digitaler, dat geeft creatief gezien nieuwe mogelijkheden. De internationaal georiënteerde LBF is een uitermate geschikt podium om van gedachten te wisselen, of de behoeften bestaat uit creativiteit, efficiency of distributie Hexspoor heeft een maatwerk oplossing als antwoord op de uitdaging van iedere ambitieuze uitgever, vormgever en drukker:  indrukwekkende boeken.

Waar:
Ontmoet ons op stand
3A68 op de London Book Fair, of neem vooraf  contact met ons op
Onze specialisten inspireren u graag op het gebied van softcover en hardcover mogelijkheden. Bekijk en beoordeel de nieuwste titels van (internationale) prijswinnende boeken. Ons
team kijkt er naar uit u te ontmoeten om te sparren over creatieve oplossingen. 


 

Wanneer:
14 tot 16 maart 2017.

 

Over de London Book Fair:
De London Book Fair is de wereldwijde beurs voor rechten, verkoop en distributie van content over boeken, audio, TV, film en digitale netwerken. De LBF vindt voor 46e keer plaats in maart, 2017.