Simple food - Sergio Herman
Vormpje Vormpje Vormpje Vormpje
 

Simple food - Sergio Herman Genaaid Otabind®

Na 25 jaar lang dag en nacht in de restaurantkeuken te hebben gestaan, heeft topkok Sergio Herman eindelijk rust gevonden om vaker thuis te zijn. Daar kookt hij op een totaal andere manier dan in zijn restaurants: de recepten die hij thuis maakt, zijn door iedereen eenvoudig te bereiden.

Dat vroeg om een boek… Het werd een uitgave met 60 eenvoudige recepten voor thuis, met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn

Sergio wou van begin af aan ‘een stoer boek’. Wat fotografie en vormgeving betreft gingen we daarom voor diepe, aardse tinten. Voor drukwerk van het binnenwerk werd de Munken Lynx rough met een stevige opdikking 1.4 gebruikt. In plaats van te kiezen voor een hardcover, opteerden we voor een dubbele softcover omdat het gevoel daarvan meteen veel sympathieker was.

Voor een mooi openvallend resultaat van het boek zette Binderij Hexspoor hun Otabind-bindwijze in.

Fotografie: Tony Le Duc (gerechten & sfeerbeelden), Diego Franssens (portret Sergio), Kris Vlegels (actiebeelden Sergio)

Vormgeving: Tom Hautekiet

Productie: Nej De Doncker

Drukwerk: Graphius

Auteur: Sergio Herman en Mara Grimm

Volume: 240 pagina’s

Uitgeverij: Minestrone Cookbooks

 

 

Meer mooi werk