Boerenwijsheden
Vormpje Vormpje Vormpje Vormpje
 

Graduation 2015 Garenloos Schweizer met PUR

De Graduation-catalogus 2015 van de Design Academy Eindhoven bevat zo’n 150 eindexamenwerken die op de Graduation Show 2015 tijdens de Dutch Design Weekin Eindhoven te zien waren. Naast een voorwoord van creative director Thomas Widdershoven en een essay van Jurriënne Ossewold zijn ook interviews met alle hoofden van de verschillende afdelingen opgenomen. Deze geven inzicht in hoe de academie werkt en wat het unieke karakter van elke afdeling is.

De catalogus is ontworpen door Haller Brun, gedrukt door die Keure en gebonden door binderij Hexspoor als garenloos Schweizer Broschur met een donkergrijze linnen rug. Het

omslag is van eenzijdig bruin karton, bedrukt in offset zwart en wit zeefdruk. Het binnenwerk is merendeels gedrukt in full color op fluweel van Igepa. De openingspagina’s van elk  afdeling zijn van Muscat New Brown papier. Ook deze zijn bedrukt in offset zwart en wit zeefdruk. De verschillende materialen die voor de catalogus zijn gebruikt, zijn een mooie afspiegeling van de tastbaarheid en sensibiliteit die je in veel projecten van de studenten terug ziet komen.

 

MEER INFORMATIE?

Patrick Bakermans van Hexspoor vertelt u graag meer over de voor- en nadelen van de diverse bindtechnieken.

Neem contact op

 

Meer mooi werk