FOOD + DESIGN
Vormpje Vormpje Vormpje Vormpje
 

FOOD + DESIGN Genaaid Otastar®

Een mooie tafel. Een heerlijke maaltijd. En vijftien interessante mensen die vertellen over hun manier van leven en hun liefde voor eten en design. Een inspirerend boek over het scheppen van herinneringen. Herinneringen die blijven.

De uitgave FOOD + DESIGN trekt onmiddellijk de aandacht door de luxueze afwerking. Minestrone Cookbooks maakte hiervoor gebruik van de premium papiersoorten van het Italiaanse Fedrigoni in combinatie met een natuurlinnen omslag van Van Heek Textiles. Het boek tekt 328 pagina’s waarbij twaalf drieluiken handmatig werden ingekleefd op, jawel, linnen binnenpagina’s.

Het drukwerk gebeurde bij Guido Maes Printing de Luxe en binderij Hexspoor zette hun genaaid Otastar-bindwijze in voor een mooi openvallend resultaat. Het gecombineerde verwerken van de diverse papiersoorten en de linnen katernen is een staaltje van vakmanschap.

Fotografie: Diane Hendrikx en Tony le Duc

Grafisch concept en vormgeving: Nej den Doncker

Auteur: An Bogaerts

Uitgeverij: Minestrone Cookbooks

Klant: Serax

Een juweel op de boekenplank van food- en designlovers.

 

MEER INFORMATIE?

Patrick Bakermans van Hexspoor vertelt u graag meer over de voor- en nadelen van de diverse bindtechnieken.

Neem contact op

 

Meer mooi werk