Boerenwijsheden
Vormpje Vormpje Vormpje Vormpje
 

Boerenwijsheden Genaaid Otabind®

Boerenwijsheden. Leiderschapsrecepten uit de Librije is een origineel managementkookboek van Jonnie en Thérèse Boer. Vanuit Zwolle leiden zij al 25 jaar een ‘culinair imperium’, gebaseerd op hun cuisine pure. Een onderneming die verder bestaat uit honderd man personeel, een driesterrenrestaurant, hotel, kook- & wijnschool, delicatessenzaak en een online winkel. De gedachten en ervaringen van Jonnie en Thérèse, de antwoorden op vragen over hoe je als organisatie de middelmaat ontstijgt, het allerhoogste niveau bereikt en daar blijft, worden ontrafeld in het boek. De lezer krijgt een zevengangenmenu voorgeschoteld waarbij zoet, zout, zuur, bitter, umami, vet en 3D allemaal afzonderlijk symbool staan voor een bepaalde leiderschapskwaliteit. De ‘smaken’ zorgen voor wijze en praktische managementlessen.


Om zo’n speciale uitgave te kunnen maken ging uitgeverij Komma een samenwerking aan met Drukkerij Ando, ook uit Den Haag, Binderij Hexspoor uit Boxtel, Boekbinderij van Mierlo uit Nijmegen en Els Kerremans van Typography Interiority & Other Serious Matters uit Den Haag. Hexspoor zorgde voor het binden van de softcovers. En voor de afwerking: genaaid Otabind. De boeken bevatten daarnaast zeven terugliggende uitslaanders. De boekblokken gingen vervolgens naar Aldoscreen voor de kleur op snee, naar Agia van Lith voor de duimgrepen en daarna naar Van Mierlo voor het inhangen van de boekblokken in een linnen band. Het eindresultaat is een boek dat tongstrelende keukengeheimen en praktijkervaringen serveert in een smaakvolle verpakking.

 

MEER INFORMATIE?

Patrick Bakermans van Hexspoor vertelt u graag meer over de voor- en nadelen van de diverse bindtechnieken.

Neem contact op

 

Meer mooi werk