Hexspoor is overgenomen door Brepols
Vormpje Vormpje Vormpje Vormpje

Hexspoor is overgenomen door Brepols

Het is met veel fierheid dat we u kunnen aankondigen dat Brepols NV de activiteiten van binderij Hexspoor gaat verder zetten. Drie weken na het faillisement van Hexspoor zijn Brepols NV, de curator en het personeel van Hexspoor tot een akkoord gekomen.  Naast een groot gedeelte van de machines, neemt Brepols eveneens een deel van het personeel over waardoor we vanaf 22 februari nieuwe opdrachten kunnen aannemen.

Gezien het bijna identieke DNA van zowel Hexspoor als Brepols, met name een  topkwaliteit, een perfecte service en de status van onafhankelijke binder, lag een samensmelting voor de hand.

Door deze overname kunnen we u, als trouwe klant, het volledige pakket aan bindwijzes aanbieden:  genaaide en garenloze hardcovers en softcovers, gebonden met hotmelt, koudlijm of PUR maar ook de speciale bindtechnieken zoals oa. Otabind®, Otastar®, Zwitserse en Japanse binding. We zijn er dan ook van overtuigd dat het bundelen van de kennis en de middelen van beide bedrijven,  u als klant een optimale bindservice zal garanderen.

In eerste instantie zal Patrick Bakermans de operatie in Boxtel blijven leiden, de interne commerciële contacten verlopen via Kor van Tatenhove.  De commerciële contacten in Turnhout blijven dezelfde als voorheen met name Els Verwaest, Marianne Lippens, Luc Geysels en Willem Vangeel.

Op korte termijn zal ook gestart worden met de integratie van beide boekbinderijen in Turnhout. We maken ons sterk in deze overgangsfase onze dienstverlening optimaal te kunnen garanderen voor onze klanten. Plannings- en prijsafspraken voor gemaakte offertes blijven uiteraard behouden.

In de komende tijd zullen we u dan ook op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.


Indien u vragen heeft, kan u steeds terecht bij Patrick Bakermans (0031/653773436 ) of bij Willem Vangeel  ( 0032/477407214 ).